Autobelettering.nl
  • DOOR HEEL NEDERLAND !
  • VASTE LAGE PRIJZEN !
  • 6 JAAR VOLLEDIGE GARANTIE !

Subaru beletteren?

subaru

Of u nou in een Trezia, een Outback of bijvoorbeeld een Forester rijdt, u wilt goed voor de dag komen! Wij begrijpen dat u uw Subaru snel, vakkundig en op de door u gewenste locatie wilt laten beletteren. Met veel enthousiasme werken we iedere dag voor nieuwe tevreden klanten. Of u nu 1 auto wil laten beletteren of een compleet wagenpark, we zijn u graag van dienst!

Ontdek onze vaste lage prijzen!

Prijzen
Bovenstaande afbeelding illustreert onze overzichtelijke prijsopbouw.

U bepaalt waar de belettering wordt aangebracht!

Nederland-stip

Heeft u geen tijd om uw auto op een van onze locaties te brengen? Geen probleem! Indien gewenst beletteren wij op de door u aangegeven locatie, zonder bijkomende kosten!

Voor het maken van het ontwerp rekenen wij geen kosten!

Onze ervaren ontwerpafdeling denkt graag mee om zodoende het maximale resultaat binnen uw budget te behalen. Geheel kosteloos werken wij net zo lang aan een ontwerp totdat het volledig bij uw wensen aansluit!

6 jaar garantie op zowel de folie als het aanbrengen ervan!

Autobelettering.nl heeft ruime ervaring in het beletteren van auto’s. Onze medewerkers brengen de belettering met zorg aan en bovendien werken wij alleen met de hoogste kwaliteit autostickervinyl (o.a. 3M / Avery) waardoor wij jarenlange garantie geven.

Autobelettering.nl referenties

Kwaliteit staat bij ons voorop

Bekijk alle referenties

Over Subaru


De Japanse autofabrikant Subaru produceert al meer dan 70 jaar auto’s, en is al ruim 25 jaar actief in de Benelux. Subaru is met name bekend geworden door de standaard vierwielaandrijving. Voordeel van de vierwielaandrijving is de betere tractie bij slechte weersomstandigheden en de betere wegligging. Subaru staat, evenals veel andere Japanse merken, bekend om de betrouwbaarheid en lange levensduur van zijn auto’s. De laatste jaren gaat het steeds beter met Subaru.

Wereldwijd is het aantal verkocht auto’s flink gestegen en ook Nederland deed mee aan deze trend. Zo is het aantal verkochte Forresters is 2013 met 73% toegenomen ten opzichte van het jaar ervoor.

Wij beletteren alle typen auto’s van het merk Subaru. O.a. de Legacy, Outback, XV, Trezia natuurlijk ook de Forrester!

O.a. deze bedrijven gingen u voor