Autobelettering.nl
  • DOOR HEEL NEDERLAND !
  • VASTE LAGE PRIJZEN !
  • 6 JAAR VOLLEDIGE GARANTIE !

Uw Škoda beletterd zoals u dat wil!

Skoda

Voor snelle, vakkundige en betaalbare beletteringen bent u ook met een Škodabij Autobelettering.nl aan het goede adres. Of u nou in een Citigo, een Octavia Combi of bijvoorbeeld een Suberb rijdt,Autobelettering.nl is u graag van dienst! Gedreven streven wij iedere dag naar de volgende tevreden klant.

Lage prijzen zijn bij ons standaard!

Prijzen
Bij genoemde tarieven wordt uitgegaan van 1 auto, bij meerdere auto’s gelden lagere prijzen.

Service op locatie is mogelijk en kost niets extra’s!

Nederland-stip

Overal in Nederland komen wij uw Škoda indien gewenst zonder bijkomende kosten op locatie beletteren. Dus zelfs als het voor u niet mogelijk is naar ons toe te komen, helpen wij u graag.

Lage prijzen én 6 jaar garantie!

Bij een belettering van Autobelettering.nl, krijgt u zes jaar volledige garantie op de folie, én op het aanbrengen ervan.Onze ervaren medewerkers brengen de belettering altijd met zorg aan en daarnaast gebruiken wij alleen de beste kwaliteit autostickervinyl (o.a. 3M / Avery).

Inclusief gratis ontwerp!

Onze ervaren ontwerpafdeling weet altijd het beste resultaat te halen, binnen het door u gestelde budget. Zij werken aan het ontwerp, net zo lang totdat het precies aansluit bij uw wensen, en dat geheel kosteloos!

Autobelettering.nl referenties

Kwaliteit staat bij ons voorop

Autobelettering Skoda Fabia, Apeldoorn

Belettering Skoda Fabia, Apeldoorn

Autobelettering Skoda Kodiaq

Autobelettering Skoda Kodiaq

Autobelettering Fiat Doblo Arnhem

Autobelettering Fiat Doblo Arnhem

Autobelettering Skoda Citigo Echt

Autobelettering Skoda Citigo Echt

Bekijk alle referenties

Over Škoda


Škoda Auto – vaak kortweg Škoda, is een Tsjechisch automerk en onderdeel van de Volkswagen Group. Met de lancering van de nieuwe Octavia in 1996 en de Fabia in 1999 kreeg Škoda in enkele jaren de reputatie terug die het merk was kwijtgeraakt: degelijk, betrouwbaar, slim ontworpen en niet te duur. Tussen 1996 en 2011 verdubbelde de productie van ca, 350.000 tot 700.000 per jaar, waarmee Škoda een van de snelstgroeiende Europese merken werd. Om tegemoet te komen aan de vraag naar beperking van het brandstofverbruik de CO2-uitstoot, brengt Škoda van alle modellen een greenline versie uit.

Een laag verbruik wordt gerealiseerd door gebruik te maken van motoren met een relatief kleine cilinderinhoud, langere eindoverbrengingen, start-stopsysteem, een regeneratief remsysteem, een verlaagd onderstel en banden met een lage rolweerstand. Wij beletteren alle typen personenauto’s van Škoda. O.a. de  Fabia, Rapid, Roomster, Octavia, Superb en natuurlijk ook de Citigo!

O.a. deze bedrijven gingen u voor