Autobelettering.nl
  • DOOR HEEL NEDERLAND !
  • VASTE LAGE PRIJZEN !
  • 6 JAAR VOLLEDIGE GARANTIE !

Seat beletteren?

seat

Of u nou in een Mii, een Ibiza of bijvoorbeeld een Leon rijdt, u wilt goed voor de dag komen! Wij snappen dat u uw Seat snel, vakkundig en op de door u gewenste locatie wilt laten beletteren. Met veel passie streven we iedere dag naar de volgende tevreden klanten. Of u nu 1 auto wil laten beletteren of een compleet wagenpark, we zijn u graag van dienst!

Ontdek onze vaste lage prijzen!

Prijzen
Bovenstaande afbeelding illustreert onze overzichtelijke prijsopbouw.

U bepaalt waar de belettering wordt aangebracht!

Heeft u geen tijd om uw auto op een van onze locaties te brengen? Nederland-stipGeen probleem! Indien gewenst beletteren wij op de door u aangegeven locatie, zonder bijkomende kosten!

Voor het maken van het ontwerp rekenen wij geen kosten!

Onze ervaren ontwerpafdeling denkt graag mee om zodoende het maximale resultaat binnen uw budget te behalen. Geheel kosteloos werken wij net zo lang aan een ontwerp totdat het volledig bij uw wensen aansluit!

6 jaar garantie op zowel de folie als het aanbrengen ervan!

Autobelettering.nl heeft ruime ervaring in het beletteren van auto’s. Onze medewerkers brengen de belettering met zorg aan en bovendien werken wij alleen met de hoogste kwaliteit autostickervinyl (o.a. 3M / Avery) waardoor wij jarenlange garantie geven.

Autobelettering.nl referenties

Kwaliteit staat bij ons voorop

Autobelettering Seat Mii, Gelderland

Autobelettering Seat Mii, Gelderland

Autobelettering Seat Leon Brummen

Autobelettering Seat Leon Brummen

autobelettering Seat Inca Maurik

Autobelettering Seat Inca Maurik

Autobelettering Achterhoek

Bekijk alle referenties

Over Seat


Samen met Audi, Škoda, Bentley, Bugatti, Lamborghini en Porsche behoort het automerk Seat tot de Volkswagen-groep. Het merk Seat begeeft zich sinds 1983 op de Nederlandse markt met als eerste model de Ibiza, nog altijd een succesnummer. In 2012 kreeg de Ibiza nog een facelift. Met een aangepaste neus met het nieuwe familiegezicht voor de toekomstige modellen van de SEAT. Verder is de optionele LED-verlichting vóór en achter ook nieuw voor de Ibiza.

Binnenin zijn er de nodige zaken als instrumentarium en bekledingsstoffen vernieuwd terwijl het dashboardkastje naar tien liter is vergroot. Datzelfde jaar werden de vernieuwde Seat Ibiza en de Seat Mii voortaan met 4 jaar garantie geleverd. Deze laatste is het zusje van Volkswagens succesmodel de Up!

Wij beletteren alle typen auto’s van het merk Seat. O.a. de Mii, Altea, Leon, Toledo, Alhambra en natuurlijk ook de Ibiza!

O.a. deze bedrijven gingen u voor