Autobelettering.nl
  • DOOR HEEL NEDERLAND !
  • VASTE LAGE PRIJZEN !
  • 6 JAAR VOLLEDIGE GARANTIE !

Nissan beletteren?

nissan

In uw Note, NV400 of bijvoorbeeld uw Primastar, wilt u goed voor de dag komen! Wij begrijpen dat u uw Nissan snel, vakkundig en op de door u gewenste locatie wilt laten beletteren. Enthousiast streven we iedere dag naar de volgende tevreden klanten. Of u nu 1 auto wil laten beletteren of een groot wagenpark, we zijn u graag van dienst!

Ontdek onze vaste lage prijzen!

Prijzen
Bovenstaande afbeelding illustreert onze overzichtelijke prijsopbouw.

U bepaalt waar de belettering wordt aangebracht!Nederland-stip

Heeft u geen tijd om uw auto op een van onze locaties te brengen? Geen probleem! Indien gewenst beletteren wij op de door u aangegeven locatie, zonder bijkomende kosten!

Voor het maken van het ontwerp rekenen wij geen kosten!

Onze ervaren ontwerpafdeling denkt graag mee om zodoende het maximale resultaat binnen uw budget te behalen. Geheel kosteloos werken wij net zo lang aan een ontwerp totdat het volledig bij uw wensen aansluit!

6 jaar garantie op zowel de folie als het aanbrengen ervan!

Autobelettering.nl heeft ruime ervaring in het beletteren van auto’s. Onze medewerkers brengen de belettering met zorg aan en bovendien werken wij alleen met de hoogste kwaliteit autostickervinyl (o.a. 3M / Avery) waardoor wij jarenlange garantie geven.

Autobelettering.nl referenties

Kwaliteit staat bij ons voorop

Autobelettering Nissan Leaf, Rotterdam

Autobelettering Nissan, Rotterdam

Autobelettering Nissan NV400

Autobelettering Nissan NV400, Baak

Autobelettering Nissan Navarra Amstelveen

Autobelettering Nissan Amstelveen

Autobelettering Flevoland

Bekijk alle referenties

Over Nissan


Nissan Motor Co. is een Japanse autofabrikant. Al sinds 1996 is Nissan bezig met de ontwikkeling van brandstofceltechnologie. Vanaf 2001 testen ze de XTerra FCV op de Amerikaanse wegen. In 2002 begonnen we met het testen van de X-Trail FCV op de openbare weg in Japan. Deze efficiënte hybride FCV heeft een compacte, hoogwaardige lithium-ionenaccu die goedgekeurd is door het ministerie van Land, Infrastructuur en Verkeer. Het Nissan Green Program 2005, een milieuplan voor de middellange termijn, omvat uitgebreide maatregelen voor de bescherming van het milieu, op het gebied van producten, technologieën en recycling.

Nissan is bezig met veelomvattende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten gericht op het populariseren van auto’s met brandstofcelmotor. De Nissan Leaf is een 100% elektrische auto en is sinds 1 december 2010 op de Nederlandse markt. Geen verbrandingsmotor, dus geen CO2-uitstoot. Een actieradius van 160 kilometer en oplaadtijden van 8 uur of 30 minuten.

Wij beletteren alle typen personenauto’s van Nissan. O.a. de Micra, Note Juke, Qashqai en natuurlijk ook de Leaf! Maar dat geldt vanzelfsprekend ook voor de bedrijfswagens zoals de Navarra, NV200, Primastar en de NV400.

O.a. deze bedrijven gingen u voor