Autobelettering.nl
  • DOOR HEEL NEDERLAND !
  • VASTE LAGE PRIJZEN !
  • 6 JAAR VOLLEDIGE GARANTIE !

Goed voor de dag komen met een prachtig beletterde Mitsubishi

Mitsubishi

In heel Nederland staat Autobelettering.nl voor u klaar met snelle, vakkundige en betaalbare beletteringen. Of het nu gaat om de belettering van een enkele Space Star, Outlander of bijvoorbeeld ASX, of om de belettering van een compleet wagenpark, wij zijn u graag van dienst! Vol enthousiasme zijn wij steeds onderweg naar de volgende tevreden klant.

Lage prijzen zijn bij ons gegarandeerd!

Prijzen
Bij genoemde tarieven wordt uitgegaan van 1 auto, bij meerdere auto’s gelden lagere tarieven.

Autobelettering op locatie is mogelijk en kost niets extra’s!Nederland-stip

Ook als u uw auto eigenlijk niet kunt missen kunnen wij u van dienst zijn. Waar in Nederland u zich ook bevindt, indien gewenst komen wij zonder bijkomende kosten uw Mitsubishi op locatie beletteren.

Lage prijzen én de garantie van goede kwaliteit!

Onze enthousiaste medewerkers weten waar ze mee bezig zijn. Ze brengen de belettering zeer zorgvuldig aan engebruiken uitsluitend de beste kwaliteit autostickervinyl (o.a. 3M / Avery). Daarom kunnen wij maar liefst 6 jaar volledige garantie geven op zowel de folie, als het aanbrengen ervan.

Kosteloos een prachtig ontwerp!

Onze ervaren ontwerpafdeling werkt aan het ontwerp totdat het precies aansluit bij uw wensen. Hiervoor berekenen wij geen kosten. Zo bent u ervan verzekerd, dat u binnen uw budget het beste resultaat behaalt.

Autobelettering.nl referenties

Kwaliteit staat bij ons voorop

Autobelettering Mitsubishi Outlander

Autobelettering Mitsubishi Outlander

autobelettering hotelschool

Autobelettering Mitsubishi Den Haag

Bekijk alle referenties

Over Mitsubishi


Sinds 2008 gaat het met Mitsubishi steeds beter. De autoverkopen lopen wereldwijd weer toe met 9%. Vooral in landen zoals Frankrijk (+31%), Noorwegen (+45%) en Zwitserland (+20%) heeft Mitsubishi de afgelopen jaren goed gepresteerd. In Nederland was er een groei van 5%. Door de introductie van de nieuwe Outlander, de nieuwe Pajero en de nieuwe Lancer spreken de modellen van Mitsubishi weer een hoop mensen aan. Vooral de nieuwe Outlander is een groot kassucces voor de autofabrikant.

Vanaf augustus 2008 zal dit model (net als haar zustermodellen de Peugeot 4007 en de Citroën Crosser) bij de Nederlandse autofabriek Nedcar worden geproduceerd. Wij beletteren alle typen personenauto’s van Mitsubishi. O.a. de Space Star, ASX, Outlander, Pajero en natuurlijk ook de i-MiEV!  Maar dat geldt vanzelfsprekend ook voor de bedrijfswagens zoals de L200.

O.a. deze bedrijven gingen u voor