Autobelettering.nl
  • DOOR HEEL NEDERLAND !
  • VASTE LAGE PRIJZEN !
  • 6 JAAR VOLLEDIGE GARANTIE !

MINI beletteren?

mini

Of u nou in een Clubman, een Roadster of bijvoorbeeld een Clubvan rijdt, u wilt goed voor de dag komen! Wij begrijpen dat u uwMINI snel, vakkundig en op de door u gewenste locatie wilt laten beletteren. Met veel enthousiasme streven we iedere dag naar de volgende tevreden klanten. Of u nu 1 auto wil laten beletteren of een compleet wagenpark, we zijn u graag van dienst!

Ontdek onze vaste lage prijzen!

Prijzen
Bovenstaande afbeelding illustreert onze overzichtelijke prijsopbouw.

U bepaalt waar de belettering wordt aangebracht!Nederland-stip

Heeft u geen tijd om uw auto op een van onze locaties te brengen? Geen probleem! Indien gewenst beletteren wij zonder bijkomende kosten op de door u aangegeven locatie.

Voor het maken van het ontwerp rekenen wij geen kosten!

Onze ervaren ontwerpafdeling denkt graag mee om zodoende het maximale resultaat binnen uw budget te behalen. Zonder daarvoor kosten in rekening te brengenwerken wij net zo lang aan een ontwerp totdat het volledig bij uw wensen aansluit!

6 jaar garantie op zowel de folie als het aanbrengen ervan!

Autobelettering.nl heeft ruime ervaring in het beletteren van auto’s. Onze medewerkers brengen de belettering met zorg aan en bovendien werken wij alleen met de hoogste kwaliteit autostickervinyl (o.a. 3M / Avery) waardoor wij jarenlange garantie geven.

Autobelettering.nl referenties

Kwaliteit staat bij ons voorop

Autobelettering Mini, Zutphen

Autobelettering MINI, Zutphen

Autobelettering Mini Cooper, Arnhem

Autobelettering MINI Cooper, Arnhem

Autobelettering Mini One, Oosterbeek

Autobelettering Mini One, Oosterbeek

Autobelettering Mini One, Apeldoorn

Autobelettering MINI Utrecht

Autobelettering MINI, Utrecht

autobelettering mini cooper Amsterdam

Autobelettering Mini Amsterdam

Belettering MINI Cooper Amsterdam

Bekijk alle referenties

Over MINI


Mini is de naam van een bekende kleine auto, die in de originele uitvoering tussen 1959 en 2000 werd geproduceerd. Het was een revolutionaire en karaktervolle kleine Engelse auto. In 2001 presenteerde BMW, dat inmiddels eigenaar was van de merkrechten, een geheel nieuw ontworpen auto: de “New MINI”. De naam werd in hoofdletters geschreven om het verschil met de classic Mini duidelijk te maken.

In 2001 kwam een opvolger van de New MINI op de markt, dit keer ook met een stationwagonuitvoering met karakteristieke dubbele achterdeuren, die de naam Clubman heeft gekregen. Wij beletteren alle typen auto’s van het merk MINI. O.a. de Clubvan, Countryman, Roadster natuurlijk ook de Clubman!

O.a. deze bedrijven gingen u voor