Autobelettering.nl
  • DOOR HEEL NEDERLAND !
  • VASTE LAGE PRIJZEN !
  • 6 JAAR VOLLEDIGE GARANTIE !

Lexus beletteren?

lexus

Of u nou in een CT, een IS of bijvoorbeeld een RX rijdt, u wilt goed voor de dag komen! Wij begrijpen dat u uw Lexus snel, vakkundig en op de door u gewenste locatie wilt laten beletteren. Met veel enthousiasme streven we iedere dag naar de volgende tevreden klanten. Of u nu 1 auto wil laten beletteren of een compleet wagenpark, we zijn u graag van dienst!

Ontdek onze vaste lage prijzen!

Prijzen
Bovenstaande afbeelding illustreert onze overzichtelijke prijsopbouw.

U bepaalt waar de belettering wordt aangebracht!Nederland-stip

Heeft u geen tijd om uw auto op een van onze locaties te brengen? Dat is bij Autobelettering.nl geen enkel probleem! Indien gewenst beletteren wij op de door u aangegeven locatie, zonder bijkomende kosten!

Voor het maken van het ontwerp rekenen wij geen kosten!

Onze ervaren ontwerpafdeling denkt graag mee om zodoende het maximale resultaat binnen uw budget te behalen. Geheel kosteloos werken wij net zo lang aan een ontwerp totdat het volledig bij uw wensen aansluit!

6 jaar garantie op zowel de folie als het aanbrengen ervan!

Autobelettering.nl heeft ruime ervaring in het beletteren van auto’s. Onze medewerkers brengen de belettering met zorg aan en bovendien werken wij alleen met de hoogste kwaliteit autostickervinyl (o.a. 3M / Avery) waardoor wij jarenlange garantie geven.

Autobelettering.nl referenties

Kwaliteit staat bij ons voorop

Bekijk alle referenties

Over Lexus


Lexus is sinds 1989 de naam van de luxedivisie van het Toyota-concern. Vooral in de Verenigde Staten en Canada is het merk erin geslaagd een volwaardige concurrent te zijn voor gevestigde merken in dit segment als Audi, BMW, Jaguar en Mercedes-Benz. Sinds de conceptcars LF-s en LF-C heeft het publiek kennis kunnen maken met Lexus’ geheel nieuwe designfilosofie, L-Finesse. De in 2005 vernieuwde GS was het eerste productiemodel van Lexus dat ontworpen is op basis van de L-Finesse filosofie.

In datzelfde jaar volgde later ook de vernieuwde IS. Ook Lexus begeeft zich succesvol op de Hybride markt. Alle huidige modellen zijn ook in een hybride variant leverbaar.

Wij beletteren alle typen auto’s van het merk Lexus. O.a. de CT, IS, GS, RX natuurlijk ook de LS!

O.a. deze bedrijven gingen u voor