Autobelettering.nl
  • DOOR HEEL NEDERLAND !
  • VASTE LAGE PRIJZEN !
  • 6 JAAR VOLLEDIGE GARANTIE !

Kia beletteren?

kia

Voor snelle, vakkundige en betaalbare beletteringen bent u ook met een Kia aan het goede adres bij Autobelettering.nl. Of het nu om een enkele auto gaat, of misschien wel om een enorm wagenpark, Autobelettering.nl is u graag van dienst! Wij streven iedere dag vol enthousiasme naar de volgende tevreden klanten.

Scherpe tarieven zijn bij ons de norm!

PrijzenBovenstaande afbeelding illustreert onze overzichtelijke prijsopbouw.

Service waar u maar wilt, het kost niets extra’s!Nederland-stip

Ook alle Kia’s beletteren wij waar u maar wilt. Dus zelfs wanneer het voor u niet mogelijk is naar ons toe te komen, helpen wij u graag met een belettering op locatie, zonder bijkomende kosten!

6 jaar volledige garantie!

Bij een belettering van Autobelettering.nl weet u dat u iets goeds in handen heeft. U krijgt zes jaar volledige garantie op de folie, én op het aanbrengen ervan.Onze ervaren medewerkers brengen de belettering altijd zeer secuur aan en daarnaast gebruiken wij alleen de beste kwaliteit autostickervinyl (o.a. 3M / Avery).

Gratis een passend ontwerp!

Onze ervaren ontwerpafdeling werkt aan uw ontwerp totdat het precies is zoals u wilt, geheel kosteloos! Op die manier weten wij altijd het beste resultaat te halen, binnen het door u gestelde budget.

Autobelettering.nl referenties

Kwaliteit staat bij ons voorop

Carwrap Kia Picanto, Nieuwegein

Carwrap Kia Picanto, Nieuwegein

Autobelettering Kia Picanto Nijmegen

Autobelettering Kia Picanto Nijmegen

Autobelettering Kia Picanto Terneuzen

Autobelettering Kia Picanto Terneuzen

Bekijk alle referenties

Over Kia


Kia Motors is een Zuid-Koreaans automerk, dat deel uitmaakt van de Hyundai Motor Company. In 2005 werd het doel bereikt waar Kia Nederland al sinds de start van de import van Kia op hoopte: de top tien halen in de Nederlandse autoverkopen en wel op plaats 10. In 2009 was de Cee’d het meest verkochte Kia model, gevolgd door de Picanto.

In 2013 verkocht Kia in totaal 23.994 auto’s in Nederland en stond daarmee op plaats 7 in de personenauto-verkoop in Nederland. De Picanto was het best verkochte model met ruim 10.990 verkochte modellen. Wij beletteren alle typen auto’s van Kia. O.a. de Cee’d, Venga, Carens, Sportage, Sorento, Optima, Soul en natuurlijk ook het succesmodel de Picanto!

O.a. deze bedrijven gingen u voor