Autobelettering.nl
  • DOOR HEEL NEDERLAND !
  • VASTE LAGE PRIJZEN !
  • 6 JAAR VOLLEDIGE GARANTIE !

Dacia beletteren?

dacia

Of u nou in een Sandero, een Duster of bijvoorbeeld een Dokker Van rijdt, u wilt goed voor de dag komen! Wij begrijpen dat u uwDacia snel, vakkundig en op de door u gewenste locatie wilt laten beletteren. Met veel enthousiasme streven we iedere dag naar de volgende tevreden klanten. Of u nu 1 auto wil laten beletteren of een compleet wagenpark, we zijn u graag van dienst!

Ontdek onze vaste lage prijzen!

Prijzen
Bovenstaande afbeelding illustreert onze overzichtelijke prijsopbouw.

U bepaalt waar de belettering wordt aangebracht!Nederland-stip

Heeft u geen tijd om uw auto op een van onze locaties te brengen?Geen probleem! Indien gewenst beletteren wij op de door u aangegeven locatie zonder bijkomende kosten!

Voor het maken van het ontwerp rekenen wij geen kosten!

Onze ervaren ontwerpafdeling denkt graag mee om zodoende het maximale resultaat binnen uw budget te behalen. Geheel kosteloos werken wij net zo lang aan een ontwerp totdat het volledig bij uw wensen aansluit!

6 jaar garantie op uw autobelettering!

Autobelettering.nl heeft ruime ervaring in het beletteren van auto’s. Onze medewerkers brengen de belettering met zorg aan en bovendien werken wij alleen met de hoogste kwaliteit autostickervinyl (o.a. 3M / Avery) waardoor wij jarenlange garantie geven.

Autobelettering.nl referenties

Kwaliteit staat bij ons voorop

Autobelettering Dacia Dokker, Utrecht

Autobelettering Dacia Dokker, Utrecht

Autobelettering Dacia Dokker, ter Aar

Autobelettering Dacia Dokker, ter Aar

Bekijk alle referenties

Over Dacia


Dacia is een Roemeens automerk dat tegenwoordig volledig tot de Franse Renault-groep behoort. De naam verwijst naar het oude Dacië, ongeveer het huidige Roemenië. Onder de vleugels van Renault krijgt Dacia de mogelijkheden om verder te groeien. In 2004 is met de productie van de Logan begonnen, op verschillende exportmarkten wordt het model ook als Renault Logan verkocht. De Logan MCV, een medium formaat 5- of 7-persoonsauto met 2350 liter bagageruimte was in 2007 een succes aan het worden. De bestellingen van begin 2007 konden pas eind van dat jaar worden geleverd.

In mei 2008 beleefde de Dacia Sandero, een vijfdeurs hatchback, zijn première tijdens de Nederlandse Dacia Meeting. In maart 2009 werd de Dacia Duster op de Autosalon van Genève getoond, een crossover conceptcar die de toekomstvisie van Dacia liet zien. Inmiddels is de Duster een goede speler in het crossover segment. Wij beletteren alle typen personenauto’s van Hyundai. O.a. de Logan, Sandero, Lodgy en natuurlijk ook de Duster! Maar dat geldt vanzelfsprekend ook voor de bedrijfswagens zoals de Dokker Van.

O.a. deze bedrijven gingen u voor