Autobelettering.nl
  • DOOR HEEL NEDERLAND !
  • VASTE LAGE PRIJZEN !
  • 6 JAAR VOLLEDIGE GARANTIE !

Chevrolet beletteren?

chevrolet

Of u nou in een Spark, een Captiva of bijvoorbeeld een Volt rijdt, u wilt goed voor de dag komen! Wij begrijpen dat u uw Chevrolet snel, vakkundig en op de door u gewenste locatie wilt laten beletteren. Met veel enthousiasme streven we iedere dag naar de volgende tevreden klanten. Of u nu 1 auto wil laten beletteren of een compleet wagenpark, we zijn u graag van dienst!

Ontdek onze vaste lage prijzen!

Prijzen
Bovenstaande afbeelding illustreert onze overzichtelijke prijsopbouw.

U bepaalt waar de belettering wordt aangebracht!Nederland-stip

Heeft u geen tijd om uw auto op een van onze locaties te brengen? Geen probleem! Indien gewenst beletteren wij zonder bijkomende kosten op de door u aangegeven locatie.

Voor het maken van het ontwerp rekenen wij geen kosten!

Onze ervaren ontwerpafdeling denkt graag mee om zodoende het maximale resultaat binnen uw budget te behalen. Geheel kosteloos werken wij net zo lang aan een ontwerp totdat het volledig bij uw wensen aansluit!

6 jaar garantie op zowel de folie als het aanbrengen ervan!

Autobelettering.nl heeft ruime ervaring in het beletteren van auto’s. Onze medewerkers brengen de belettering met zorg aan en bovendien werken wij alleen met de hoogste kwaliteit autostickervinyl (o.a. 3M / Avery) waardoor wij jarenlange garantie geven.

Autobelettering.nl referenties

Kwaliteit staat bij ons voorop

Autobelettering Chevrolet, Leeuwarden

Belettering Chevrolet, Leeuwarden

autobelettering Chevrolet Amersfoort

Autobelettering Chevrolet Amersfoort

Autobelettering Chevrolet Captiva

Autobelettering omroep Gelderland

Bekijk alle referenties

Over Chevrolet


Chevrolet, ook wel Chevy genoemd, is een Amerikaans automerk dat in 1911 werd opgericht in de Verenigde Staten. Het is eigendom van General Motors en is het meest verkochte merk van dat concern. In 2003 kondigde GM aan dat een aantal van zijn pick-ups, waaronder de Chevrolet TrailBlazer EXT, vanaf modeljaar 2005 te verkrijgen zullen zijn met General Motors’ Displacement on Demand (nu Active Fuel Management)-technologie. Hiermee zou het brandstofverbruik met 8% dalen door in lichtere omstandigheden een aantal cilinders uit te schakelen.

In 2004 bracht GM met de Chevrolet Silverado zijn eerste hybride pick-up op de markt. Deze is 12% zuiniger dan vergelijkbare niet-hybrides. In Europa wordt sinds 2004 Daewoo-modellen als Chevrolet verkocht.

Wij beletteren alle typen personenauto’s van Chevrolet. O.a. de Captiva, Cruze, Trax, Aveo en natuurlijk ook de Spark!

O.a. deze bedrijven gingen u voor